Cautare

886 de rezultate pentru "ana stan" (4.93 secunde)
Totodata reprezentantul PIN ne-a precizat ca a fost imputernicit de presedintele galatean al formatiunii, Viorel Irimia, pentru a preciza ca sustinerea candidaturii lui Marius Stan la functia de primar al municipiului Galati este dorinta expresa a Organizatiei Judetene PIN, si nu recomandarea sau impunerea de catre conducerea centrala a PIN, asa cum spunea zilele trecute Ion Stefan.
Candidatii pentru functia de primar al municipiului Galati sunt, in ordinea partidelor enumerate, Marius Stan, Marin Costel, Ionel Florin Cernat si Constantin Telegan.
Dumitru Nicolae (35,48%), Andrei Lisinschi (23,63%), Marius Stan (18,82%), Razvan Avram (11,82%). Numar mare de voturi anulate Social-democratii galateni au obtinut cel mai mare numar de mandate in viitorul consiliu local, dupa ce au primit 26,2% dintre cele 91.094 de voturi valabil exprimate.
"O sa discut cu colegii si vom lua o decizie, noi nu am planificat din timp acest lucru pentru ca am mers pe Marius Stan, dar acum situatia s-a schimbat", a spus Ion Stefan.
Marile partide, iar Partidul National Liberal este unul dintre ele, e partidul care a strans un numar mare de voturi si, in special, candidatul lor la Primarie, Marius Stan, si ii multumesc foarte mult ca nu a iesit sa faca declaratii care sa incline balanta intr-o parte sau in alta si a lasat la libera optiune a alegatorului sustinerea si alegerea noului primar", a precizat Cosmin Paun.
Minel Tanase - fost comandant al Politiei - Serviciul Circulatie, Paul Stan - presedintele Asociatiei Arhitectilor din Galati si Braila si Cornel Murat - fost director al SC Drumuri si Poduri, specialisti cu care s-a colaborat pentru a vedea modul in care pot fi realizate cu succes obiectivele lui Andrei Lisinschi.
Dintre senatorii cu cele mai multe initiative legislative depuse se remarca Gheorghe Funar (PRM) - 262, Aurel Ardelean (PRM) - 154, Ilie Petrescu (PRM) - 146, Petru Stan (independent) - 139, Verginia Vedinas (PRM) - 122, Dan Claudiu Tanasescu (independent) - 109, Nicolae Marian Iorga (PRM) - 101, Viorel Dumitrescu (PRM) - 100.
Daniel Barbulescu, Florin Paraschiva si Stefan Parlea, toti trei detinand importante functii in PSD Olt, iar Nicolae Stan este chiar primar in comuna Colonesti din partea PSD.
In colegiile pentru Camera Deputatilor din zona Falticeni vor candida actualul deputat Ioan Stan si eurodeputatul Catalin Nechifor, in cele trei colegii din zona Suceava vor candida actualul deputat Mirela Adomnicai, consilierul local Neculai Bosancu si directorul CCI Suceava, Ovidiu Dontu.
Intrebat despre ce finantare e vorba, Dumitru Nicolae a spus ca nu stie ce prevede proiectul pentru care consilierul local PNL Marius Stan a facut lobby, dar nu este vorba de acordarea unei sume de bani, ci de constituirea unei fundatii la care Consiliul Local sa fie "actionar".
consilierul judetean Paul Ichim, seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul de Urgenta, si directorul general al clubului de fotbal Otelul Galati, consilierul local Marius Stan.
Nicolae Stan, fostul edil din Colonesti, a castigat anul trecut un post de deputat in Colegiul nr. 2 din Olt, motiv pentru care prerogativele sale au fost preluate, temporar, de viceprimarul Marian Radulescu.
La eveniment au participat prefectul Liviu Brailoiu, primarul Constantei Radu Mazare (foto), viceprimarul Gabi Stan, Inalpreasfintia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, Monseniorul Stefan Ghenta, Vicarul Episcopal al Dobrogei, Muftiul Iusuf Muurat, seful Cultului Musulman al Romaniei, cat si Aurelian Zaheu, seful IPJ Constanta.
Pentru aceeasi institutie, dar pentru posturile de directori coordonatori adjuncti au dat ieri examenul Alina Bleadea si Izabela Stan, iar pentru "Clubul Farul" - Sorin Basturea si Ilie Floroiu.
Silviu Ionita, inspector control trafic din cadrul ARR-ului Constanta, Ioan Alexandrescu ori Tipi Stan, ambii inspectori control trafic, sau - de ce nu - Marian Dima, cel ce a mai fost propus de PSD pe aceasta functie cu cateva luni in urma, atunci cand ministerul a mai avut o tentativa de a-l schimba pe Marian Butnaru de la conducerea autoritatii.
In aceste conditii, odata cu semnalul dat de Nastase, Mitrea si Mazare, Ponta beneficiaza nu doar de organizatiile controlate de acestia, Dambovita, Constanta, Vrancea, ci si de mobilizarea facuta de unii dintre sustinatorii acestuia, Marian Sarbu si Ioan Stan.
Ion Stan va conduce Departamentul de aparare si siguranta nationala, Nicusor Constantinescu va fi seful Departamentului de dezvoltare regionala si turism, iar Departamentul de energie, resurse si politici industriale va fi condus de Iulian Iancu.
Darius Valcov, primarii si peste o suta de simpatizanti ai PD-L din judet, precum si senatorul Mihai Nita si deputatii Daniel Barbulescu si Nicolae Stan s-au aflat printre cei care au contestat faptul ca fondurile cele mai multe de la CJ le vor primi administratiile locale pesediste.
Opozitia cumuleaza 218 parlamentari - inclusiv patru deputati si un senator fara apartenenta la vreun grup parlamentar (deputatii Mircea Irimescu, Nicolae Stan, Gabriel Tita-Nicolescu, Gheorghe Zoicas si senatorul Ion Vasile) - insa numai 217 vor putea sa-si exercite votul in favoarea motiunilor de cenzura, deoarece senatorul Catalin Voicu se afla in preventiv.
Opozitia cumuleaza 218 parlamentari - inclusiv patru deputati si un senator fara apartenenta la vreun grup parlamentar (deputatii Mircea Irimescu, Nicolae Stan, Gabriel Tita-Nicolescu, Gheorghe Zoicas si senatorul Ion Vasile) - insa numai 217 vor putea sa-si exercite votul in favoarea motiunilor de cenzura, deoarece senatorul Catalin Voicu se afla in preventiv.
google-analytics.com